Boyun isıtma pedi USB Isıtmalı Boyun Wrap Ağrı kesici İçin Elektrikli Termal Boyun Brace Ağrı Veya Sertlik Kabartma

SKU: w501855

[grafen ısıtma teknolojisi] - geleneksel karbon fiber ısıtma sistemi ile karşılaştırıldığında, ısıtma boynu sargısı, daha güvenli ve daha verimli olan ve insan vücudu için daha fazla ortalama ısı üreten en son grafen ısıtma teknolojisini benimser. [yumuşak

Fiyat: ₺393.81 ₺271.69

Ek bilgi:

[Grafen ısıtma teknolojisi] - Geleneksel karbon fiber ısıtma sistemi ile karşılaştırıldığında, ısıtma boynu sargısı, daha güvenli ve daha verimli olan ve insan vücudu için daha fazla ortalama ısı üreten en son grafen ısıtma teknolojisini benimser.

[Yumuşak ve rahat ipek malzeme] - Isıtmalı boyun sargısı, son derece yumuşak ve rahat olan Neopren malzemeden yapılmıştır. çoğu hipertermi ihtiyacını karşılayabilen 3 çeşit ayarlanabilir sıcaklık 45°C-65°C (113°F-143°F) customers.It doğum günü hediyesi, Şükran günü hediyesi ve Noel hediyesi olarak çok uygundur.

[USB destekli, hafif ve taşınabilir] - Boyun ısıtma yastığı USB ile çalışır ve herhangi bir bilgisayara, mobil güç kaynağına, araç şarj cihazına ve USB adaptörüne kolayca takılabilir.Yorgunluğu, kas sertliğini ve boyun ağrısını gidermek için kısa molalar ve uzun yolculuklar için evde veya ofiste kullanabilirsiniz.

[Eller serbest ve ergonomik tasarım] - Bu ısıtma yastığı, sadece ellerinizi serbest bırakmakla kalmayıp aynı zamanda vücudunuzu daha itaatkar hale getiren hafif ağırlıklı manyetik tokalı boyun için özel olarak tasarlanmıştır.Birkaç saniye içinde ısınarak boyun için süper rahat ısı terapisi sağlar.Özellikle yazarlar, öğrenciler, öğretmenler ve sıklıkla bilgisayar kullanan kişiler için uygundur.

Malzeme: Neopren + plastik

renk: Siyah

Paket içeriği:

1 x boyun ısıtma bandı

1 x USB kablosu

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Kaynak Anakara Çin
Marka Adı FGHGF'NIN sohbeti
Sertifika hiçbiri

Yorumlar (0) :

Yorumlar. E-posta adresiniz istenmeyecek alanlar işaretlenmiştir *

Puanınız *
Yorumunuz *