Mat yapay tırnaklar Seksi Leopar Baskı Yanlış Çivi Basın Uzun Stiletto Sivri Buzlu Nail İpuçları Tam Kapak Tırnak Çıkartmalar

SKU: w499888

Tanım: özellikler: 1. yüksek kalite: takma tırnaklarımız yüksek kaliteli reçine malzemeden yapılmıştır, koku yoktur, tırnaklarınıza ve vücudunuza zarar vermez ve kolayca düşmezler, endişelenmeden kullanabilirsiniz. 2. farklı boyut: takma tırnaklar

Fiyat: ₺77.63 ₺58.22

Ek bilgi:

Tanım:

Özellikler:

1. Yüksek Kalite: Takma tırnaklarımız yüksek kaliteli reçine malzemeden yapılmıştır, koku yoktur, tırnaklarınıza ve vücudunuza zarar vermez ve kolayca düşmezler, endişelenmeden kullanabilirsiniz.

2. Farklı Boyut: Takma tırnaklar farklı boyutlarda gelir, böylece tırnak boyutunuz ne olursa olsun en uygun takma tırnağı seçebilirsiniz is.It istediğiniz herhangi bir uzunlukta ve şekle kırpmak ve dosyalamak kolaydır.

3. Çoklu Uygulama: Bu takma tırnaklar tırnak salonları için mükemmeldir, aynı zamanda evde DIY tırnak sanatı yapmak isteyen tırnak öğrenenler veya yeni başlayanlar için de mükemmeldir.Kendi tarzınızı yaratmak ve böylece kişiliğinizi göstermek için diğer tırnak süslemeleriyle de birleştirilebilirler.

4. Kullanışlı: Oje ile karşılaştırıldığında, basmalı takma tırnakların kullanımı daha uygundur ve kırpılması, törpülenmesi ve renklendirilmesi kolaydır.Çok doğal ve güzel görünürler ve rengi ayırmadan uzun süre tutabilirler.

5. En iyi hediye: Karınıza, kız arkadaşınıza, kız kardeşinize, annenize ve herhangi bir güzel bayana verebilirsiniz, mutlu ve şanslı hissedeceklerdir.Monitör nedeniyle renk biraz farklı olabilir, anlayışınız için teşekkür ederiz.

Özellikler:

Malzeme: Reçine

Cinsiyet: Kadın

Desen: Leopar Baskı

Farkına varmak:

Gerçek renk görüntüden biraz farklı olabilir.

Paket içeriği:

1 takım x Yanlış Çivi(24 Adet içinde)

Etiketler: yıldız çivileri, jöle baskılı kapak, tırnak, gotik tırnaklara basın, tırnaklara basma

Model Numarası tırnak sanatı
Tip Tam tırnak ipuçları
Malzeme Akrilik
Öğe Türü Takma Tırnak
Miktar 24 adet / kutu
Tırnak Genişliği gösterisi olarak
Marka Adı ACRDDK'NIN sohbeti
Boyut as show
Tırnak Uzunluğu Orta uzunlukta
Uygulama Parmak
Parça Sayısı BİRLEŞİK
Kaynak Anakara Çin

Yorumlar (0) :

Yorumlar. E-posta adresiniz istenmeyecek alanlar işaretlenmiştir *

Puanınız *
Yorumunuz *