Tek kullanımlık Terlik, 24 Pairs Kapalı Toe Tek Kullanımlık Terlik Erkekler Ve Kadınlar İçin Fit Boyutu İçin Otel, Spa Konuk Kullanılan, (Beyaz)

SKU: w416063

Uygun boyut: 11,2 inç boyutlarında her pakette 24 çift yüksek kaliteli pamuklu terlik.bu beden çoğu insan için mükemmeldir, böylece siz ve misafirleriniz istediğiniz zaman mükemmel terliklere sahip olabilirsiniz.her bir çift ayakkabı, ne zaman taşınması kolay

Fiyat: ₺582.38 ₺471.80

Ek bilgi:

UYGUN BOYUT: 11,2 inç boyutlarında her pakette 24 çift yüksek kaliteli pamuklu terlik.Bu beden çoğu insan için mükemmeldir, böylece siz ve misafirleriniz istediğiniz zaman mükemmel terliklere sahip olabilirsiniz.Her bir çift ayakkabı, ne zaman taşınması kolay ayrı bir plastik torbaya sahiptir travelling.It saklamak da kolaydır.

RAHAT MALZEME: Terlikler, ayaklar için nazikçe pamuklu kadifeden yapılmıştır.Ayrıca çok nefes alabilirler ve ayaklarınızın şekline hızla adapte olurlar.Tek kullanımlık terlikler, temizleyici veya hassas cilde sahip kişiler için mükemmeldir.Çünkü kişiyi kullanmadan önce ' nin temizliği konusunda endişelenmelerine gerek yoktur.

EMNİYETLİ KAYMAZ TABAN: Benzersiz kaymaz tasarım, zeminle sürtünmeyi büyük ölçüde artırır.Sizi ve misafirlerinizi kaymadan güvenli bir şekilde yürümekten koruyun.

Yaygın olarak kullanılan: otel, ev, seyahat, misafir kullanımı, hediye olarak mükemmel.Temiz ve düzenli bir görünüme sahip terlikler otele girip çıkabilir ve seyahat için kaliteli olması şarttır.

Renk: beyaz

Malzeme: Pamuk yün

Boyutu:28.5 * 11 cm

Paket içeriği:

24 x Çift spa terliği

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Kaynak Anakara Çin
İç taban Malzemesi PVC
Desen Türü Katı
Astar Malzemesi hiçbiri
Marka Adı FGHGF'NIN sohbeti
Topuk Yüksekliği Düz (≤1 cm)
Dış Taban Malzemesi PVC
Uygulanabilir Yer İçeri
Moda Elemanı Dikiş
Üst Malzeme sürü
Ayakkabı Tipi Temel
Sezon İlkbahar / Sonbahar
Uydurmak Gerçek boyuta uyar, normal bedeninizi alın

Yorumlar (0) :

Yorumlar. E-posta adresiniz istenmeyecek alanlar işaretlenmiştir *

Puanınız *
Yorumunuz *