Sihirli Etek Silgi Prenses Kamışı Aracı Kauçuk Oyuncaklar ile Mücadele için Kötü Sihirbazı Japon Okul Silgi 8 adet başına lot

SKU: w392546

Sihirli etek silgi prenses kamışı aracı kauçuk oyuncaklar ile mücadele için kötü sihirbazı japon okul silgi 8 adet başına lot * lütfen sipariş verirken doğru gönderim adresinizi, adınızı ve telefon numaranızı ayrıntılı olarak bırakın.sipariş vermeden

Fiyat: ₺258.88

Ek bilgi:

Sihirli Etek Silgi Prenses Kamışı Aracı Kauçuk Oyuncaklar ile Mücadele için Kötü Sihirbazı Japon Okul Silgi 8 adet başına lot

* Lütfen sipariş verirken doğru gönderim adresinizi, adınızı ve telefon numaranızı ayrıntılı olarak bırakın.Sipariş vermeden önce adresinizin gönderilebildiğinden emin olun.

* Gümrük politikaları ülkeden ülkeye büyük farklılıklar gösterdiğinden, herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisinden sorumlu değiliz.Daha fazla bilgi için lütfen yerel gümrük idarenize başvurun.

Uyarı: Rastgele sevkiyat,Herhangi bir gereksiniminiz varsa,lütfen yakında bizimle iletişime geçin,Karışık sipariş vermek istiyorsanız(öğeler 5 lottan fazla veya toplam değer USD120 gibi ), Lütfen önce bizimle iletişime geçin.ekspres (UPS,DHL,EMS vb.) ile size makul indirim veya ücretsiz gönderim vereceğiz.)

İlginiz için teşekkürler!

MİX siparişini destekliyoruz: her ürün için minimum sipariş miktarı 5 adettir.

adım 1) Miktarı olan öğelerin bir listesini bize gönderin.

adım 2) mix sipariş için size bir bağlantı gönderiyoruz.

adım 3) lütfen mix siparişinizi bağlantının altına yerleştirin ( lütfen sipariş detal hakkında açıkça belirtin, örneğin: öğe ve adet, )

adım 4) toplam fiyatı ayarlıyoruz.

adım 5) Son olarak, lütfen Emanet için moeny için ödeme yapın.

Sevkiyat:

1. Tüm öğeler ödemenizi aldıktan sonra işlem süresi içinde sevk edilecektir.

2.Lütfen 1-2 gün içinde ödemenizden sonra mevcut adresinizi bize bildirin; aksi takdirde, öğenizi Emanet adresinize göre göndeririz, bu yüzden doğru olduğundan emin olun.

3. Ücretsiz Kargo:

Tüm öğeler Çin Post tarafından ücretsiz kargo olacak .

Sorunsuz ve hızlı bir şekilde göndermek için, diğer kurye ile ürün gönderebiliriz, kararımız kesindir.

4. Bazen kötü hava koşulları nedeniyle daha uzun olur, gümrük işlemlerinde zaman kaybı olur.Bu nedenle, öğenizi zamanında almadığınızda lütfen sabırla bekleyin.Öğeyi otuz gün içinde almazsanız, lütfen bizimle iletişime geçin, ardından izlemenize yardımcı olacağız.

Geri bildirim:

1.Başarılı olmak için müşteri memnuniyetimize bağlıyız.Bu nedenle görüşleriniz bizim için son derece önemlidir.

2.Bizim öğeler memnun iseniz, bize aktif geribildirim bırakın lütfen.

3.Nötr geribildirim herhangi bir olumsuz ayrılmadan önce bize ulaşın.Biz herhangi bir sorunları çözmek için sizinle birlikte çalışacaktır.Ameliyatınız için teşekkür ederim.

Müşteri hizmetleri:

1.Nakliye hizmetinin sorumluluğu olan herhangi bir kaza, gecikme veya diğer sorunlardan sorumlu değiliz.

2. Yerel gümrük ücretinizden sorumlu olmayacağız.Ancak, yerel gümrük ücretlerinizi düşürmek için faturada daha düşük bir değere sahip ‘Hediye 'veya' Örnek ' olarak ilan etmeye çalışacağız.

Etiketler: cuztomize okul çantası, okul çantası sihirli fantezi, canavarlar kostüm okulu, mavi büyücü bornoz okulu, okul çantaları fil, büyücü akademisi kostümü, okul cosplay sihirbazı, sihirbaz öğretmen kostümü, ahşap okul çantaları, balang okul çantası

Silgi Türü Kurşun Kalem Silgisi
Marka Adı YOWALO'NUN
Silgi Stili Ofis Silgisi
Paketleme kutucuk
Tüm stiller Kız tarzı
Miktar 8 adet
Dizayn Hayvan
Yaş >3 yıl
Yenilik fantastik
Tip Silgi
Model Numarası JINGXUQS814'NIN sohbeti
hammadde TPR kauçuk
Menşe Yeri Şanghay, Çin (Anakara)
Silgi Malzemesi Silgi

Yorumlar (0) :

Yorumlar. E-posta adresiniz istenmeyecek alanlar işaretlenmiştir *

Puanınız *
Yorumunuz *