12 adet Araba Depolama Kanca Araba İç Arkalığı Kanca Araba Yapışkan Kanca Araba İç Askı Araba Aksesuarları

SKU: w382365

Tanım premium malzeme bizi benimsemiştir, bu yüzden bu araba mini kancası pratiktir.hassas tasarım, gizli ve kompakt, yer kaplamayan, kurulumu kolay.arabanızı daha düzenli hale getirmek için veri kablolarını, anahtarları, çöp torbalarını, çalışma izinlerini

Fiyat: ₺162.58 ₺71.58

Ek bilgi:

Tanım

Premium malzeme bizi benimsemiştir, bu yüzden bu araba mini kancası pratiktir.Hassas tasarım, gizli ve kompakt, yer kaplamayan, kurulumu kolay.Arabanızı daha düzenli hale getirmek için veri kablolarını, anahtarları, çöp torbalarını, çalışma izinlerini ve diğer nesneleri askıya alabilirsiniz.

Özellikler

- Renk: Siyah.

- Malzeme: Plastik.

-Boyutu: Yaklaşık 3.30X2.30X1.05 cm/ 1.30X0.90X0.41in.

- Bu araba mini kancaları, herhangi bir sürücü için mükemmel araba aksesuarlarıdır, araba alanından tasarruf ederler, işleri tek bir yerde tutarlar.

- Ellerinizi serbest bırakabilen ve depolama sorununu kolayca çözebilen alışveriş çantaları, veri kablosu, şemsiyeler vb.Saklamak olabilir.

- Araba asma kancaları, sıkıca yapışabilen ve düşmesi kolay olmayan yapışkan bantlı malzemeden yapılmıştır, bunları bir süre kullanabilirsiniz.

- Yapışkan depolama kancaları arabanızı düzenli ve düzenli tutar.

- Bakkaliye, anahtarlık, bakkal torbaları, cüzdanlar, şemsiyeler, şarj kablosu, güneş gözlüğü ve diğer küçük şeyler için düzenleyebilir.

12 x kanca

Kaynak Anakara Çin

Yorumlar (0) :

Yorumlar. E-posta adresiniz istenmeyecek alanlar işaretlenmiştir *

Puanınız *
Yorumunuz *