MTB Yol Bisikleti Aynakol Guard Bisiklet Su Geçirmez Toz Geçirmez Aynakol Koruyucu Kapak Pad Bisiklet Aynakol Dişlisi Kapağı

SKU: w376190

Parametre: ürün adı: su geçirmez ve toz geçirmez bisiklet aynakol koruma kapağı malzeme: polyester kumaş + pu film tutkal boyutu: yaklaşık 24 * 20 cm ağırlık: yaklaşık 60g kurulum yöntemi: kanca ambalaj yöntemi: 1* karter koruyucu kapak özellikler 1.

Fiyat: ₺216.40 ₺162.39

Ek bilgi:

parametre:

Ürün adı: Su geçirmez ve toz geçirmez bisiklet aynakol koruma kapağı

Malzeme: polyester kumaş + PU film tutkal

Boyutu: Yaklaşık 24 * 20 cm

Ağırlık: yaklaşık 60g

Kurulum yöntemi: kanca

Ambalaj yöntemi: 1* karter koruyucu kapak

Özellikler

1. Bisiklet krankı, bisiklet sürmenin önemli parçalarından biridir ve pahalıdır.Kranklar esas olarak bir aynakol ve bir zincirden oluşur ve çalışmaya devam etmek için yağlanması gerekir.Yağlandığında, kranklar toz birikmesine daha yatkındır ve temizlenmesi zordur.

2. Yeni tasarlanan krank kapağı toz geçirmez ve su geçirmezdir ve yüzey, krank milinin yağmurla ıslanmasını önleyebilen PU lamine polyester kumaştan yapılmıştır; iç astar kirlenme önleyici ve su geçirmez malzemeden yapılmıştır.

3. Kurulumu ve kullanımı kolay, yol bisikletleri, dağ bisikletleri ve diğer modeller için uygundur.

4. Elastik katı düşme önleyici tasarım, sarılmış toz geçirmez ve pas geçirmez, astar kirlenme önleyici ve su geçirmez malzemeden yapılmıştır

5. Ürün elastik kanca kayışı ve yansıtıcı logolu aşınmaya dayanıklı ve su geçirmez PU yüzeydir

Sertifika CE
Kaynak Anakara Çin

Yorumlar (0) :

Yorumlar. E-posta adresiniz istenmeyecek alanlar işaretlenmiştir *

Puanınız *
Yorumunuz *