FLRA DÜŞMAN (50 yards/lot) Flora Şeritler kontrol düşman üzerinde kat elastik noel hediyesi için sarılmış

SKU: w343832

(50 yards/lot) flora kurdela kontrol düşmanı noel hediyesi için elastik üzerinde kat sarılmış flora ekibi içtenlikle size keyifli ve benzersiz bir alışveriş deneyimi sunmayı umuyoruz. dikkat: elastik katlama için standart ambalajımız renk başına rulo

Fiyat: ₺398.75 ₺279.20

Ek bilgi:

(50 yards/lot) Flora Kurdela kontrol düşmanı Noel hediyesi için elastik üzerinde kat sarılmış

Flora ekibi içtenlikle size keyifli ve benzersiz bir alışveriş deneyimi sunmayı umuyoruz.

Dikkat: Elastik katlama için standart ambalajımız renk başına rulo başına 100 metredir ve 100 metrede karışık renk kabul etmiyoruz.Lütfen sipariş verirken miktar ile renk kodunu bize bildirin.Örneğin, 029 beyaz 1 rulo ve 156 pembe 2 rulo.Aksi takdirde, SİZİN İÇİN RENK SEÇECEĞİZ.Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Sipariş miktarınız 50 ruloyu aşıyorsa, toptan indirimli fiyat almak için lütfen müşteri hizmetleri merkezimizle iletişime geçin.Herhangi bir özel baskı talebi varsa, yardım için lütfen bizimle iletişime geçin.12 saat içinde size geri döneceğiz.

Profesyonel ve yüksek kaliteli elastik (DÜŞMAN) tedarikçi üzerinde katlayın

1) Boyut: 5/8"(15mm~16mm)

2) Malzeme: Spandex ve Naylon ( İyi Esneklik ve çok yumuşak)

3) Ürün özelliği: Bir tarafta parlak ama diğer tarafta mat.

4) Renkler: stokta 100 renk.Özel renk kabul edilir.

5) Ambalaj: 100 metre/renk/rulo.

6) Ambalaj malzemesi: beyaz kağıt rulosu

Nakliye notları:

1. Küçük siparişlerin Ücretsiz Kargo Çin Post veya E-paket tarafından seçilecektir, bulunduğunuz yere 12-35 iş günü.

2. Uluslararası Ekspres / kurye yaklaşık 3-7 iş günü sürer destination.It alanlardan farklı olabilir.

3. Siparişiniz toplamda 150 dolardan fazla ise, ekspres/kurye ile ücretsiz gönderim sunacağız.

Ödeme:

Paypal veya başka yollarla ödeme yapmak istiyorsanız lütfen bizimle iletişime geçin.

Not: Ürün resimlerimiz gerçek öğe tarafından alınır, ancak farklı ekran görüntülerinde bazı renk farklılıkları olabilir.

Flora Ribbons Mağazası Hakkında:

Sevgili müşterilerimiz, mağazamıza uğradığınız ve mağazamızdan satın aldığınız için teşekkür ederiz.J Zaman zaman Günlük temadan Tatil temasına kadar değişen yeni tasarımlar ortaya koyduk.Lütfen mağazamızı koleksiyon listenize ekleyin ve yeni tasarımlarımıza biraz dikkat edin.Muhtemelen burada bazı sürprizler bulacaksınız.

Tasarımımız sizin için çekici değilse, lütfen olmayın upset.Do lütfen müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin ve fikrinizi bizimle paylaşın.Unutmayın, fikriniz mağazamız için çok önemlidir.

Ürünlerimizden ve hizmetlerimizden memnunsanız, lütfen mağaza web sitemizde bazı olumlu geri bildirimler bırakın ve diğer potansiyel müşterilerimiz için referans olarak bize beş yıldızlı puan verin.İlk satın alma işlemini yaptıklarında fikriniz çok önemlidir.Teşekkür ederim dostum.

Tabii ki, alışveriş deneyiminizden memnun değilseniz, yorumlarınızı yine de burada bırakabilirsiniz.Ancak, bundan önce müşteri hizmetlerimizle iletişime geçebilirseniz bu harika olacaktır.Biz sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız.Bunu okuduğunuz için teşekkür ederim.

Etiketler: toplu kadife kurdele, toplu yıldız şerit, çivilenmiş dantel kurdele, noel düşmanı altın folyo, noel düşmanı saç bağları, pijama düşmanı Noel, toplu dekoratif şerit, noel ağacı xiaomi, wei noel davası, toplu geniş şerit

Teknik YAZILI
Kumaş Türü Grogren
Model Numarası E1609155'nın sohbeti
Tarz Tek Yüz
Ürün tipi Dizginler
Desen kontrol edildi
Genişlik 5/8"
Malzeme Tayt / Naylon
Marka Adı FLRA

Yorumlar (0) :

Yorumlar. E-posta adresiniz istenmeyecek alanlar işaretlenmiştir *

Puanınız *
Yorumunuz *