Kalça Eğitmen Mesane Kontrol Cihazı Pelvik Taban Kas Düzeltme İç Uyluk Kalça Bacak Egzersiz ev spor fitness ekipmanı

SKU: w298093

Özellik: pelvik taban güçlendirme cihazı: pelvik taban kaslarının gücünü eğitmek, uylukları,kalçaları ve alt karın kaslarını ayarlamak ve sıkılaştırmak için kullanılan pelvis kası egzersizcisi . çok amaçlı uyluk egzersiz ekipmanları: fit uyluk,

Fiyat: ₺93.74 ₺65.54

Ek bilgi:

Özellik:

Pelvik Taban Güçlendirme Cihazı: Pelvik taban kaslarının gücünü eğitmek, uylukları,kalçaları ve alt karın kaslarını ayarlamak ve sıkılaştırmak için kullanılan pelvis kası egzersizcisi .

Çok Amaçlı Uyluk Egzersiz Ekipmanları: fit Uyluk, kol, göğüs, sırt ve kalça egzersizi, farklı vücut parçaları için farklı hareketlerle kullanımı kolay, ince vücut için en iyisi, uyluk düzeltici, sırtınızı, egzersiz bacağınızı ve kolunuzu şekillendirin .

Mükemmel Kalçayı Şekillendirin: Kalça eğitmeni egzersiz ürünleri kalça kaldırma sadece bebeği olan,kalçaları düz olan,hareketsiz çalışan,doğum sonrası anneler ,sedanter ,yağlı uyluk veya kalçaların düzlüğü konusunda endişeli kadınlar için uygundur .

Ayarlanabilir dönme açısı: 360 derece döndürme, vücudun tüm bölümlerine uyun, kuvvet alanını artırın, güvenli, rahat ve yapışması kolay, TPE yumuşak kauçuk koruyucu etiket, hafif ve taşınabilir, kullanımı kolay ve saklaması kolaydır.

Kullanımı ve Taşıması Kolay: Her gün 2-3 grup eğitim. Pelvik taban kaslarını sıkılaştırmak için 30 GÜN.Uyluk egzersiz ekipmanları PP, silikon malzemeden yapılmıştır, uyluk toneri iyi yumuşaklığa, darbeye ve kaymaya karşı dayanıklıdır, basınca karşı güçlü dirençlidir, kullanımı rahattır .

Mekanik üçgen yapısı, güvenli ve istikrarlı, güçlü ve dayanıklı.Her iki tarafta büyütülmüş yumuşak TPE koruyucu çıkartmalar, güvenli malzeme, cilt bakımı.

Özellikler:

Ürün Adı: kas çalıştırıcı

Malzeme: PP + TPE + bahar

Boyutu: 31 * 15 * 5 cm

Uygulama: Yoga/fitness/bayanlar soba borusu kalabalığı için uygundur

Paket İçeriği:1x kas çalıştırıcı

Notlar:

1. Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

2. Manuel ölçüm nedeniyle 1-3 cm ölçüm sapmasına izin verin.

Kaynak Anakara Çin
Marka Adı PCWFKEF'İN

Yorumlar (0) :

Yorumlar. E-posta adresiniz istenmeyecek alanlar işaretlenmiştir *

Puanınız *
Yorumunuz *