50 adet toptan 30g şeffaf krem kavanoz, boş kozmetik 30g cam kavanoz veya krem kabı, 1 ons cam göz kremi kavanozu

SKU: w272300

Adı: krem kavanoz şişe: yuvarlak şekilli,şeffaf kapak: parlak siyah kapasite: 30g boyut: tüm yükseklik 41mm*çap 52mm malzeme: cam kullanımı: krem baskı için ambalaj: 1000'den fazla parça varsa ipek baskı/bronzlaştırıcı/gümüş sipariş edebiliriz,pls fiyat

Fiyat: ₺885.75

Ek bilgi:

Adı: krem kavanoz Şişe: yuvarlak şekilli,şeffaf Kapak: parlak siyah Kapasite: 30g Boyut: tüm yükseklik 41mm*çap 52mm Malzeme: cam Kullanımı: krem Baskı için ambalaj: 1000'den fazla parça varsa ipek baskı/bronzlaştırıcı/gümüş sipariş edebiliriz,pls fiyat ve detaylar için bizimle iletişime geçin.

Fotoğraf gösterisi

A. Ödeme Yöntemi: EMANET ve T / T Mevcuttur.B. Nakliye Hakkında: Tüm parseller DHL, TNT, EMS, FEDEX, TOLL vb. Dahil olmak üzere Ali Çevrimiçi Lojistik yoluyla sevk edilecektir., bu yüzden sizin için daha ekonomik ekspres hizmeti seçeceğiz, belki seçtiğiniz ekspres ile aynı değildir.Bu farklı ekspres servis hakkında herhangi bir sorumluluk üstlenmeyeceğiz!Herhangi bir özel isteğiniz varsa, lütfen servis Ticaret Müdürü kimliğimizle iletişime geçin: cn901648564. Size en iyi iyiliği sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve size derhal takip numarası göndereceğiz.C. Renk Toleransı: Tüm fotoğrafları kendimiz çektik.Ve fotoğrafçımız ürünün doğal rengini korumak için elinden gelenin en iyisini yaptı.Ama yine de %100 aynı şeyi garanti edemeyiz.Herhangi bir renk toleransını kabul edemezseniz, lütfen satın almayın!Fotoğraf nedeni nedeniyle renk toleransı konusunda herhangi bir sorumluluk üstlenmeyeceğiz!D. Hakkımızda: Sunrise Cospack Limited, Havasız Pompa Şişeleri, Plastik Kozmetik kavanozları, Kozmetik Pompa Şişeleri, Sis Sprey Şişeleri, Alüminyum şişeler ve Kavanozlar, Tırnak ürünleri kapları vb. Dahil olmak üzere 2009'dan beri cilt bakımı ve kozmetik endüstrisi için çeşitli ambalaj seçenekleri sunmaktadır. ambalaj ihtiyaçlarınız için en iyi çözüm hangisi.Ayrıca, bitmiş ambalajlarınızın benzersiz ve parlak olmasını ve yalnızca size ait olmasını sağlamak için serigrafi ve sıcak damgalama ve etiketin özelleştirilmiş kalıp, renk kaplaması ve dekorasyonunu sunuyoruz!Bu çevrimiçi mağaza size küçük bir satın alma deneyimi sunacak.E. SSS: S: Ürününüz ve tekniğiniz nedir ?C: Enjeksiyon kalıplama ve üfleme kalıplama yoluyla çeşitli plastik şişeler, plastik kavanozlar, plastik kaplar, plastik tüpler, kozmetik kavanozlar, kozmetik kaplar, kozmetik ambalajlar, sis püskürtme şişesi,alüminyum kozmetik şişeler ve kavanozlar, küçük göz farı kabı, çeşitli malzemelerde tırnak kabı, şekil, renk ve boyut.S: Ürün uygulama alanlarınız nedir ?C:Ürünlerimiz kozmetik, cilt bakımı, saç, yağ, sıvı, krem, vücut spası vb.cosmoprof ve kişisel bakım endüstrileri.Soruşturma için bekliyorum!

Etiketler: cam kaplar 30g

Öğe Türü Doldurulabilir Şişeler
Boyut 30g

Yorumlar (0) :

Yorumlar. E-posta adresiniz istenmeyecek alanlar işaretlenmiştir *

Puanınız *
Yorumunuz *