Kabarık Peluş Kask Kapağı Noel Tarzı Motosiklet Kask Koruyucu Aksesuarları Tam Yüz Kask Güzel Hediyeler Kask Kapağı

SKU: w218509

Mermi noktaları: 1. kaskınızı vurgulayın: kaskınızı bu komik kılıfla giydirin ve her seferinde sokağın hayatı olacaksınız.parlak renkler ve özel şekil sizi sevimli gösterir ve bu kapak sizi kalabalığın arasından sıyrır .lütfen not: sadece kapak

Fiyat: ₺261.81 ₺183.26

Ek bilgi:

Mermi Noktaları:

1. Kaskınızı Vurgulayın: Kaskınızı bu komik kılıfla giydirin ve her seferinde sokağın hayatı olacaksınız.Parlak renkler ve özel şekil sizi sevimli gösterir ve bu kapak sizi kalabalığın arasından sıyrır .Lütfen not: sadece kapak dahil, kask dahil değil!

2. Sokak Noel Tarzı: Bu Noel saman tarzı kask kapağı Noel, Yeni Yıl ve tatil partisi için oldukça mükemmeldir decor.It uygun büyüklükte ve çoğu yetişkin, erkek ve kadın için uygundur.Arkadaşlar ve aile için harika bir hediye.

3. Kask için Koruma sağlar: Kabarık ve yumuşak kask kapağımız, kaskınızı sırasında ağaç dallarından koruyabilir. riding.It kolayca takılabilir ve çıkarılabilir.

4. Mükemmel Kalıte: redvelvet kumaş yapılmış, featuring çift katmanlı rahat astar, bu motosiklet kask kapak yumuşak ve rahat olduğunu, Yeni Yıl için mükemmel, Noel el-yıkanabilir, ve gelecek yıl kullanabilirsiniz.

5. Keyifli Ambiyansı Geliştirin: Her Noel bizim en önemli tatilimizdir.Yetişkinler ve çocuklar bu günü dört gözle bekliyorlar.Bu yetişkin Noel motosiklet kaskı, sizin ve aileniz için güzel ve sıcak anılar yaratan bir aile fotoğraf sahne için bir zorunluluktur.

Özellikler:

Adı: Motosiklet kask Kapağı

Malzeme: Kumaş 1*motosiklet kask kapağı Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, öğenin rengi ve resimde gösterilenin bir nüansı olabilir.

Ambalaj Listesi:

Notlar:

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans olabilir.

Etiketler: yetişkinler için kir bisiklet kaskı, peluş kask kapağı, motosiklet kask aksesuarları, durum, kask kapağı motosiklet

Kaynak Anakara Çin
Malzeme Türü Pamuk

Yorumlar (0) :

Yorumlar. E-posta adresiniz istenmeyecek alanlar işaretlenmiştir *

Puanınız *
Yorumunuz *