2X Titanyum BSA İngilizce Dişli Kare Konik Alt Braket 119mm Brompton 148G

SKU: w193195

Titanyum alaşımının içi boş kare deliği, entegre orta şaftın montaj aletini benimser ve gövdenin değeri, sıradan kare deliğin eksenini aşar.orta şaft çoklu su geçirmezliği benimser ve yüksek dayanıklılığa sahiptir. titanyum alaşımlı şaftın merkezi

Fiyat: ₺1 596.47 ₺1 197.35

Ek bilgi:

Titanyum alaşımının içi boş kare deliği, entegre orta şaftın montaj aletini benimser ve gövdenin değeri, sıradan kare deliğin eksenini aşar.Orta şaft çoklu su geçirmezliği benimser ve yüksek dayanıklılığa sahiptir.

Titanyum alaşımlı şaftın merkezi tamamen oyulmuştur ve 800 içindeki merkez şaft, içi boş bir titanyum alaşımı eksenine sahip bir merkez şafttır.

Yeni titanyum alaşımlı şaft, titanyum alaşımlı içi boş şaft + 7075 alüminyum alaşımlı şaft kase yapısı, şaft kase kilitleme yöntemi aynı gövde mili, rahat ve daha güzel.

Kauçuk halka, yataktan önce ve sonra su geçirmezdir, su girişi sorunu hakkında endişelenmenize gerek yoktur.orta şaft, daha iyi su geçirmezlik performansına ve daha iyi dokuya sahip alüminyum alaşımlı boru manşonu ile donatılmıştır.

Renk: Siyah

Malzeme: titanyum alaşım

Paket içeriği:

brompton için 2 x kare konik alt braket

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Kaynak Anakara Çin

Yorumlar (0) :

Yorumlar. E-posta adresiniz istenmeyecek alanlar işaretlenmiştir *

Puanınız *
Yorumunuz *