Pro Kış Termal Polar Bisiklet Jersey Uzun Kollu MTB bisikletçi giysisi Maillot Ropa Ciclismo Invierno Bisiklet Giysileri

SKU: w184072

Modname = ürünler ve cols = 6&colspace = 10 & rowspace=10 & showname = true & showprice=true abd $56 abd $55 abd $55 abd $43 abd $43 abd $ 43 abd $43 abd $ 28 abd $44 abd $55 abd $55 abd $43 modname= boşluk ve yükseklik = 30 modname = ckeditör özellik: 1.

Fiyat: ₺797.50 ₺398.75

Ek bilgi:

modname = ürünler ve cols = 6&colspace = 10 & rowspace=10 & showName = true & showPrice=true ABD $56 ABD $55 ABD $55 ABD $43 ABD $43 ABD $ 43 ABD $43 ABD $ 28 ABD $44 ABD $55 ABD $55 ABD $43 modname= boşluk ve yükseklik = 30 modname = ckeditör

Özellik:

1. Nefes alabilen kumaş, çabuk kuruyan, rahat oturan, hafif, rahat ve kuru hissetmenizi sağlar.

2.It güçlü darbe direncine, iyi esnekliğe ve iyi aşınma direncine sahiptir. 3.İtalya'dan ithal edilen mürekkep, orijinal kumaşın esnekliğini ve hızını korumak için Alman tam renkli dijital süblimasyon transfer teknolojisini benimser ve solması kolay değildir.Farkına varmak:

1.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Stilin resimlerde gösterildiği gibi aynı olduğunu garanti ediyoruz, ancak modeldeki gibi farklı gövdelerde aynı performansı göstermiyoruz.lütfen anlayın.

2.Malların alınmasından sonra gereksiz yanlış anlaşılmalara neden olmamak için lütfen satın alma işleminde öğelerin boyutunun sizin için uygun olup olmadığını anlayın.

3.Bir logoya ihtiyacınız yoksa, müşteri hizmetlerine başvurabilir veya açıklamalar sipariş edebilirsiniz, teşekkür ederim!

4.Farklı boyutlarda forma ve pantolon istiyorsanız, satın alma siparişinde belirtebilirsiniz, örneğin (M beden forma, L beden bib şort)

Ürün Boyutu:

Sevkiyat:

Bir sipariş verdiğinizde, lütfen bir nakliye yöntemi seçin ve nakliye ücreti dahil sipariş için ödeme yapın.Ödemeniz tamamlandıktan sonra öğeleri 5 gün içinde göndereceğiz.Biz tüm uluslararası gönderiler teslim süresi garanti etmiyoruz ülkelerde kez takas gümrük farklılıklar nedeniyle, ürününüzün denetlenir ne kadar hızlı etkileyebilir.Lütfen alıcıların ülkenize ithalat için tüm ek gümrük ücretleri, aracılık ücretleri, vergileri ve vergilerden sorumlu olduğunu unutmayın.

Dönüşler:

Müşterilerimize elimizden gelenin en iyisini yapmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.Öğeleri herhangi bir nedenle aldıktan sonra 15 gün içinde iade ederseniz size geri ödeme yapacağız.Ancak, alıcı iade edilen ürünlerin orijinal koşullarında olduğundan emin olmalıdır.Öğeler iade edildiğinde hasar görür veya kaybolursa, alıcı bu tür hasar veya kayıplardan sorumlu olacak ve alıcıya tam bir geri ödeme yapmayacağız.Alıcı, hasar veya kayıp maliyetini telafi etmek için lojistik şirketine bir talepte bulunmaya çalışmalıdır.Alıcı, öğeleri iade etmek için nakliye ücretlerinden sorumlu olacaktır.

Geri bildirim:

Malları aldıktan sonra, kalitemizden memnunsanız lütfen bize olumlu bir geri bildirim verin.Eğer herhangi bir tatmin veya kızgın, geribildirim ayrılmadan önce hemen bizimle irtibata geçiniz, biz tatmin kadar sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız.

Özellik Boncuklanma Önleyici, Büzülme Önleyici, nefes alabilir, Sıkıştırılmış, Hızlı Kuru, Terlemeyi önleyici, Boncuklanma Önleyici, Rüzgar geçirmez, Cebinler
Kol Uzunluğu (cm) Tam
Uydurmak Gerçek boyuta uyar, normal bedeninizi alın, Normalden daha küçük uyuyor. Lütfen bu mağazanın boyut bilgilerini kontrol edin
Malzeme Pamuk, Polyester, mikrofiber, Tayt, Kaşmir, Streç ve Tayt
Spor Türü Bisiklet sürmek
Öğe Türü Jerseyler
Sezon Kış
Cinsiyet ADAMLAR
Fermuar Uzunluğu Tam Fermuar
Kumaş Türü Polar, JERSEY
Kaynak Anakara Çin

Yorumlar (0) :

Yorumlar. E-posta adresiniz istenmeyecek alanlar işaretlenmiştir *

Puanınız *
Yorumunuz *