50kg x 10g Dijital Bagaj Ölçeği Taşınabilir elektronik tartı Ağırlık Dengesi bavul Seyahat Asılı Steelyard Kanca ölçeği

SKU: w138703

Not işık stili 2 ile stil 1 ekran.işıksız ekran tanım renk: gümüş + siyah kabuk malzeme: plastik ekran: 0.44 lcd yeşil arka ışık (dokunmasız) ekran modu: elektronik numarası ölçü birimi: kg / lb maksimum ağırlık: 50 kg

Fiyat: ₺115.16

Ek bilgi:

not

Işık stili 2 ile Stil 1 Ekran.Işıksız ekran

Tanım

Renk: gümüş + siyah

Kabuk malzeme: plastik

Ekran: 0.44 " LCD yeşil arka ışık (dokunmasız)

Ekran modu: elektronik numarası

Ölçü birimi: kg / lb

Maksimum ağırlık: 50 kg / 110lbs

Ürün boyutu: 13*3*3.5 cm

Güç kaynağı: düğme pil CR2032 (dahili değil)

Taşınabilir ölçek

Küçük boyutlu, hafif, kullanımı kolay, taşıması kolay

Sıfır noktası ve dara fonksiyonu, düşük pil gücü / aşırı yük göstergesi

Dijital sıvı kristal ekran

Bavulunuzun fazla kilolu olmadığından emin olmak için mükemmeldir

Yüksek hassasiyetli gerinim ölçer sensör sistemi

Maksimum ağırlık 50 kg'dır

Otomatik kapanma

Ambalaj listesi:

1 * Elektronik bagaj ölçeği,

1 * İngilizce kullanım kılavuzu

1) Alipay, Batı Birliği, PayPal, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

2) Ödeme sipariş 3 gün içinde yapılmalıdır.

3) Eğer ihale kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve Ödemeler 3 gün içinde tamamlanması gerekir.

1. Öğeler ödeme onaylandıktan sonra 5 iş günü içinde sevk edilecektir.Herhangi bir yanlış veya kullanılamayan adresten sorumlu değiliz.

2. Lütfen satın almadan önce Gümrüklerinizle doğrulayın.İthalat vergileri, harçlar ürün fiyatına dahil değildir veya nakliye ücretleri ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Lütfen ülkenizin Gümrük idaresine danışın ve gerekirse izni bitirin.

3. Öğelerin çoğu Çin Kayıtlı Hava Posta veya www.waterblue.com.tr Standart yoluyla sevk edilecektir Shipping.It bulunduğunuz yere bağlı olarak transit için 25-60 iş günü sürer.Öğelerin çoğu 4 hafta içinde teslim edilirken, bazıları 6 haftaya kadar sürebilir.Bu normaldir, uluslararası geçişin kontrolümüz dışında olduğu gerçeğini anlayabilmenizi umuyoruz.Ürünleri hızlı bir şekilde almak istiyorsanız, DHL tarafından Ekspres teslimatı seçmenizi öneririz.

4. Not: Paketinizi imzalamadan veya kabul etmeden önce kontrol edin, nakliye sırasında hasar gibi görünüyorsa paketi reddedin.Nakliye hakkında herhangi bir sorun varsa, ilk başta serbestçe bizimle irtibata geçiniz.Teşekkürler.

1. Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Bu öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.İSTİSNA yok!Nakliye maliyeti yarısında hem satıcı ve alıcı tarafından ayı.

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni.

3. Biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARINI iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı HEM www.waterblue.com.tr işlemi iptal SONRA.YA da bir yedek seçebilirsiniz.

4. Biz tüm nakliye maliyeti taşıyacak ürün(ler) (olan) reklamı gibi değil.

1. Bizim ürün ile memnun iseniz, herhangi bir tereddüt etmeden bize 5 yıldız geribildirim bırakın lütfen, biz bunun için büyük takdir edilecektir.

2. Ürünümüzle ilgili bazı sorunlar varsa, lütfen öncelikle www.waterblue.com.tr Trademanager, mesaj veya e-posta yoluyla bizimle iletişime geçin.Yakında size cevap vereceğiz ve en iyi çözümlerimizi sunacağız, lütfen bize inanın ki bu kayba katlanmanıza izin vermeyeceğiz.

Etiketler: naylon bagaj kemeri, Bagaj kayışı, naylon bagaj bağlantı elemanı, naylon bagaj bağlantı elemanı halatı, tente bagaj çadır kravat aşağı enayi

Sıfır noktası Evet
Otomatik kapanma Evet
aşırı yük göstergesi Evet
Boyut L, 13*3*3.5cm
Güç kaynağı düğme pil CR2032 (dahili değil)
düşük pil gücü göstergesi Evet
Model Numarası Ağırlık ölçeği
Marka Adı MOONBİFFY'NIN sohbeti
Kaynak Anakara Çin
Ölçü birimi kg / lb
Kabuk Malzemesi Plastik
Maksimum ağırlık 50 kg / 110lbs
Ekran Tipi 0.44 " LCD yeşil arka ışık (dokunmasız)
Tip Cep, çoklu araçlar

Yorumlar (0) :

Yorumlar. E-posta adresiniz istenmeyecek alanlar işaretlenmiştir *

Puanınız *
Yorumunuz *