Kadın Oryantal Dans Elbise Bayanlar Cadılar Bayramı Cosplay Karnaval Giyim Hindistan Dans Kostüm Fenerler Kollu Paraları Üst ve harem pantolon

SKU: w120050

Set şunlardır : 1x üst, 1x harem pantolon, 1x cıngıllı şal, 1x başörtüsü durum: etiketi olmadan yeni malzeme: şifon, payetler özellikler : kadın oryantal dans cadılar bayramı karnaval hindistan dans kostüm kıyafet seti, yumuşak ve soğutma

Fiyat: ₺680.15 ₺469.24

Ek bilgi:

Set Şunlardır : 1x Üst, 1x harem pantolon, 1x cıngıllı şal, 1x başörtüsü

Durum: etiketi olmadan Yeni

Malzeme: Şifon, Payetler

Özellikler :

Kadın oryantal dans cadılar bayramı karnaval hindistan dans kostüm kıyafet seti, yumuşak ve soğutma şifon kumaş rahat giymek için, bir boyut en uyar.

Dikişli çan ve madeni para boncuklu kısa kollu üst, daha iyi oturması için sırt bağlama tasarımı, parlak pullu tül kaplamalı elastik bel harem pantolon, esnek bacak açıklığı.

Sırtını örtecek kadar uzun bir başörtüsü ve dekorasyon için bozuk para boncukları cıngıllı şal ile birlikte gelir, dans etmeyi bırakmayacak gerçekten eğlenceli bir ses çıkarır.

Karnaval, Cadılar Bayramı, cosplay, oryantal dans, doğum günü partisi ve giydirme partileri, dans gösterisi, Hint dans gösterileri vb.İçin mükemmeldir.

Lütfen sipariş vermeden önce aşağıdaki boyut ölçümüne bakın.El ve makine yıkama.

Bir Boyut :

Üst Uzunluğu: 32 cm/12.5 inç

Pantolon Bel: 64-100 cm/25.0-39.0 inç, Pantolon Uzunluğu: 86 cm / 34.0 inç

Başörtüsü(L x W): 148x75 cm/58. 3x29. 5 inç

Kalça Eşarp(L x W): 150x24 cm/59. 0x9. 0 inç

Dostu ipuçları: Boyut eller tarafından ölçülür, lütfen küçük ölçüm hatasına izin verin.Farklı monitörlerin renkli ekranı nedeniyle fotoğraf rengi gerçek üründen biraz farklı olabilir.

Etiketler: bellydance balady elbise, hindistan bayan elbiseleri, dans ayakkabıları kulla, dans tarzı pantolon, yün oryantal dans, şerit kostüm kadınlar, oryantal dans partisi etekleri, kabile eşarp oryantal dans, cadılar bayramı partisi elbiseleri Hindistan, harem panrs kostüm

Model Numarası Kadın Oryantal Dans Kostüm
Malzeme Polyester, Şifon, Pullar
İçin Karnaval, Cadılar bayramı, kostümlü oyun, oryantal Hint dansı, doğum günü partisi
Dans Türü Oryantal Dans
Cinsiyet kadınlar

Yorumlar (0) :

Yorumlar. E-posta adresiniz istenmeyecek alanlar işaretlenmiştir *

Puanınız *
Yorumunuz *